Doi bărbați au accesat o navă de croazieră abandonată și au chemat poliția după ce au văzut interiorul acesteia

550
Sail,Boat,Ship,With,Tourists,In,Ras,Mohamed,National,Park
Two Man Enter Abandoned Cruise Ship When They See What's Inside, They Call The Police
unsplash.com

Mediatizarea pe scară largă a scufundării unui colosal vas de croazieră a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Chiar și după un deceniu, nava a rămas depusă pe stâncile scufundate, părând abandonată. Împinși de curiozitate, Mike și Jeff, o pereche de scafandri aventurieri, s-au hotărât să îi exploreze interiorul. Nu știau că în momentul în care au urcat la bord, un țipăt neașteptat și înfiorător a răsunat în depărtare, lăsându-i speriați…

 

Urmărind sunetul

Old,White,And,Blue,Wooden,Door,With,A,Rusty,Metal
shutterstock.com

Privirea lui Mike a căzut pe ușă, cu exteriorul ei erodat, care arăta ravagiile timpului. Sursa inconfundabilă a țipătului răsunător era ascunsă în acea cameră. O întorsătură crudă a sorții îi încuiase pe dinafară, nelăsându-i altă soluție decât să recurgă la forța brută. Hotărâți, au înțeles că spargerea încuietoarei era singura cale de acces înăuntru.

Anii de abandon își puseră amprenta asupra vasului cândva maiestuos, fațada ruginită servind ca o amintire sumbră a trecutului său tragic. Fără să se lase descurajați de provocarea descurajantă, Mike și tovarășul său s-au pregătit pentru sarcina care le stătea la dispoziție. Cu o determinare comună, s-au pregătit să spargă bariera care se afla între ei și sursa sunetului înfiorător.

Inimile lor se agitau cu repeziciune în timp ce se sprijineau de ușă, eforturile lor având ca scop spulberarea rezistenței din fața lor. Fiecare lovitură împotriva încuietoarei răsuna prin coridoarele goale, împletindu-se cu suspansul care plutea în aer. Știau că ceea ce îi aștepta de partea cealaltă conținea răspunsuri, secrete și poate chiar pericol.

1 of 67