Két férfi hozzáfér egy elhagyott luxushajóhoz, rendőrt hív, miután belátják az utasteret

317
Can't Make Any Mistakes
Two Man Enter Abandoned Cruise Ship When They See What's Inside, They Call The Police
unsplash.com

A világszerte elterjedt médiafigyelem egy hatalmas luxushajó elsüllyedése miatt világszerte híreket keltett. Még egy évtizeddel később is, a hajó elakadt a víz alatti sziklákon, látszólag elhagyatva. Kíváncsiság vezérelte, hogy Mike és Jeff, két kalandvágyó búvár, felfedezze annak belső részét. Alig tudták, hogy amint a fedélzetre léptek, egy váratlanul hátborzongató sikoly szólt a távolban, megdöbbentve őket…

 

A hang követése

Old,White,And,Blue,Wooden,Door,With,A,Rusty,Metal
shutterstock.com

Mike tekintete ráesett az ajtóra, a kihagyhatatlan sikoly fülsiketítő forrása rejtve volt abban a szobában. A kegyetlen sors csavara kizárta őket, és nem maradt más választásuk, csak az erőszakhoz folyamodni. Elszántan belátták, hogy az ajtó feltörése az egyetlen út bejutásukhoz.

Az évek elhagyatottsága nyomot hagyott a valaha fényes luxushajón, rozsdás homlokzata sötét emlékeztetője tragikus múltjának. Mike és társa elhatározottan tekintették szembe a megfélemlítő kihívást, és felkészültek a feladatra. Közös eltökéltséggel készültek áttörni azt a korlátot, ami közöttük és a hátborzongató hang forrása között állt.

Szívük hevesen dobogott, ahogy támaszkodtak az ajtó ellen, erőfeszítéseik az ellenállás eltörésére irányultak előttük. Minden ütés a zárra visszhangzott az üres folyosókon, összefonódva a levegőben függő izgalommal. Tudták, hogy ami vár rájuk a másik oldalon, az válaszokat, titkokat és talán még veszélyt is rejthet.

1 of 67